Sporsmal: Kan jeg finne UDID uten a koble enheten til datamaskinen.

Jeg har aldri koblet iPad eller iPhone til min datamaskin. Jeg vil gjerne finne UDID, men vil ikke koble til enhetene mine. Er det noen annen mate?

Jeg har aldri koblet iPad eller iPhone til min datamaskin. Jeg vil gjerne finne UDID, men vil ikke koble til enhetene mine. Er det noen annen mate?

iPad 2 Wi-Fi + 3G.

Skrevet den 6 sep 2012 06:56.

Sporsmal: Kan jeg finne UDID uten a koble enheten til datamaskinen.

Nyttige svar Alle svar.

Det er en app, er app-butikken kalt Systemstatus som vil gi UDID til enheten din. Jeg husker rlig ikke om det er gratis eller ikke, men hvis ikke det er billig.

Bare et notat: Hvis du sporer ned UDID pa grunn av de siste rapportene om en liste som blir publisert, har det ganske mye bestemt seg for a v re en hoax. Ikke noe a bekymre seg over.

6 sep 2012 07:02.

James nevnte Systemstatus som jeg tror vil gi deg det du leter etter, men det finnes ogsa mange andre i App Store. Bare gjor et sok pa UDID, og du finner plently. En som jeg bruker kalles UDID + (den er gratis), og lar deg kopiere UDID til utklippstavlen med en enkelt knapp. Du kan deretter lime inn UDID til der du trenger det uten a lage noen skrivefeil.

6 sep 2012 07:16.

Systemstatusapp gjor det ogsa.

6 sep 2012 07:11.

Systemstatusappen viser deg UDID under detaljer-delen. Du kan kopiere og lime inn UDID med Systemstatus, men det er ikke gratis.

Hvis din bekymring er den historien om de stjalne UDIDene, er jeg enig med James – ikke svett den. Du trenger ikke a bekymre deg for det.

6 sep 2012 07:14.

Ikke gratis, hei. Overraske meg, a v re som hvordan jeg unngar a betale for apps nar det er mulig.

6 sep 2012 07:17.

System Status Lite er den gratis versjonen, men fra det jeg kan fortelle ved a stikke rundt i det akkurat na, rapporterer den ikke UDID. Kanskje betalte versjonen gjor, men jeg har ikke kjopt den. Som nevnt ovenfor, fungerer UDID + i denne forbindelse, og det er gratis. Merk: Jeg sjekket iPhone App. kjorer pa iPad kan gi UDID, men jeg kan virkelig ikke v re sikker siden jeg ikke har tilgang til iPad min akkurat na.

6 sep 2012 07:27.

Er det noen mate jeg kan finne UDID hvis telefonen ikke er pa?

12. juni 2013 19:55.

Nei, ikke tro det er, med mindre det er trykt pa etiketten til boksen det kom inn.

13 Juni, 2013 5:11 AM.

Prov en av disse:

Det er mange, mange flere som lar deg kopiere eller sende e-post til UDID. Bare sok UDID i Appstore.